Örebros bästa cityshopping!

ChopChop

Krämaren PLAN 2

Chop Chop i Örebro City erbjuder snabbmat utan stress

Visste du att hela Asien finns på plan två? Det är sant! På ChopChop hittar du mat med inspiration från asiens alla hörn. Vi är både stolta och glada över att ha just dig på besök. Därför lagar vi allt från grunden och alltid med de bästa råvarorna.

Välj bort att behöva välja bort
Med Mix & Match är det du som är Head Chef. Kom hit och komponera din egen måltid med valfria baser och varma wokrätter. Vad du än väljer så får du rikligt med protein och krispiga grönsaker. Här finns något för alla smaklökar – stora som små.

Sushi á la ChopChop – Find your soymate
Tycker du också att “sushi and rice makes everything nice”? Då kommer du att “love the way we roll”. Näe, okej, vi ska sluta skämta. Våra sushirätter skämtar man inte bort. Gör dig själv en tjänst och utforska sushi-menyn redan idag. Vi erbjuder stor variation av kvalitativ sushi, tillagad med omsorg och respekt för kokkonstens alla regler. Kvalitétssushi till riktigt bra pris. Passar lika bra att avnjuta här i restaurangen, hemma vid middagsbordet eller mitt i klivet.

Take Away Every Day
Vill du ta med maten hem? Inga problem! Vi erbjuder snabb och smidig Take Away. Beställ via mobilen och hämta maten när det passar dig. Surfa in på chopchop.se och lägg din beställning redan nu!

 

Öppettider

  • Vardagar 10.00-21.00
  • Lördagar 10.00-21.00
  • Söndagar 11.00-21.00

Hitta enkelt i Vågen och Krämaren med våra wayfinding-tavlor!

Läs mer

KONTAKTA BUTIKEN

019-101332