Örebros bästa cityshopping!

ChopChop

Krämaren PLAN 2

Snabbmat utan stress i Örebro city

ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt. ChopChop i Krämaren i Örebro är vår första restaurang med cityläge.

Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.

ChopChop erbjuder ett begränsat antal rätter, eftersom det gör att vi kan hålla en god kvalité på maten vi serverar. Vi har därför byggt vår meny på ett sätt som ger kunden en stor valmöjlighet att komponera sin egen meny. Vi har med omsorg valt ut alla råvaror för att på bästa sätt förmedla smaker från det asiatiska köket, och varje dag förbereder vi dessa råvaror på plats för att vi ska kunna servera så fräsch och smakrik mat som möjligt.

Öppettider

  • Vardagar 10.00-21.00
  • Lördagar 10.00-21.00
  • Söndagar 11.00-21.00

Hitta enkelt i Vågen och Krämaren med våra wayfinding-tavlor!

Läs mer

KONTAKTA BUTIKEN

019-101332