Örebros bästa cityshopping!

Herrmodet: 4 snygga jackor för honom att köpa i vår

Ifall du fortfarande inte hittat en både snygg och praktisk jacka att möta våren i, har vi precis gjort förarbetet åt dig. Vi tog en sväng i våra klädbutiker med herrkläder på Vågen och Krämaren och sammanställde fyra säkra kort att satsa på.

Öppettider

Vardagar 10.00-19.00
Lördagar 10.00-17.00
Söndagar 11.00-17.00

Klassiska korta jackan

Många kläder för män får gärna vara användbara hela veckan och därför är den kortare tunna vindtäta jackan ett bra alternativ. Modellen slutar precis nedanför jobbkavajen och är lika snygg på helgen över en stickad tröja eller collegetröja. MQ har många snygga färger på de mer sobra modellerna.

En jacka i skinn eller mocka

En kort modell på skinnjackan andas ledig stil och är ett vårköp som räcker ända in till hösten. Här gäller det att följa sin vanliga stil, till exempel ger mockajackan i en ljusare modell ett mer sofistikerat intryck medan en motorcykelmodell är kanske för den mer modiga. Du hittar jackor i både skinn och mocka på Blu di blu och på Jeansbolaget i Örebro.

Att bära jeansjacka till en jeansbyxa kräver lite finess och känsla för färg.

En jeansjacka

En snygg blå jeansjacka passar perfekt till ett par ljusa chinos under sommaren och våren. Att bära jeansjacka till en jeansbyxa kräver lite finess och känsla för färg. Väljer du en otvättad mörkblå modell på byxan, kan du matcha med en jacka i samma nyans men tänk på att bryta av med övriga plagg. Annars kan det vara klokt att kombinera denimplagg i olika nyanser för att slippa känslan av en uniform.

Levi’s store i Örebro har både en klassisk och en mer trendig modell i sin butik och är kända för att ha märkeskläder för jeansälskaren.

En mångsidig bomberjacka

Vilken stil du än väljer, så är bomberjackan ett väldigt mångsidigt plagg. Vill du ge ett mer dressat intryck, men ändå ha en mer fritidsbetonad variant till den korta rocken, så satsa på en minimalistisk svart eller beige bomber. MQ i Vågen har flertalet modeller. För den mer sportiga killen så finns det en snygg variant med bokstav att hitta på Gant Örebros avdelning för herrkläder.

Vilken stil du än väljer, så har vi något som passar just dig på Vågen och Krämaren. Läs mer om våra övriga klädbutiker i Örebro City.