Örebros bästa cityshopping!

Vårens trender hos inredningsbutikerna i Örebro

I takt med att tussilagorna tittar fram och vänder sina söta små ansikten mot solen, fixar vi iordning våra hem med inredning full av inspiration från naturen.

Butiker i artikeln

Öppettider

Vardagar 10.00-19.00
Lördagar 10.00-17.00
Söndagar 11.00-17.00

Gör plats för varandra med R.O.O.M 55

Vi välkomnar våren i våra hem genom att vi gör mer plats för varandra. Emma Kempe och Annelie Kempe på R.O.O.M 55 märker av detta i försäljningen.

  • Just nu ser vi ett stort intresse för tapasbrickor, bestick för servering och roliga detaljer som hinkar för att kyla öl eller festliga drinkglas. Stilen går i robusta naturmaterial eller med lite retrokänsla och humor. Flamingon är till exempelvis fortfarande populär i alla åldrar.

För visst längtar vi att komma ut till våren, eller att i alla fall ta in det gröna. Hängamplar med växter och förvaring i korgar av naturmaterial stärker vårt välbefinnande medan vi väntar på varmare dagar.

Hemtex satsar på att mixa hårt med mjukt

Hos Hemtex i Örebro city ligger kontrasterna nära varandra i vår. Den hårda betongfärgen kompletteras av en varm rosa ton som kallas ”burnt rose”. Inredningsstilen kallas “Soft Concrete”.

Att uppdatera sin bostad med textilier gör det genast mer ombonat och hemtrevligt. Kuddar, plädar och gardiner i olika pasteller påminner om de ljusa blommorna som precis börjat gro utanför fönstret.

Hos Hemtex finns detaljerna för dig som gillar att bjuda in till middag med stil. Tv-kocken och matinspiratören Tareq Taylor har tagit fram sin andra kollektion för Hemtex och rymmer  textilier av hög kvalitet och snygga, finurliga köksdetaljer. Kom in och kolla!

Tidlös heminredning hos Cervera

De matta bollformade vaserna från Cooee i dova färger är en nyhet som fått många inredares hjärtan att klappa lite extra senaste tiden. Men det är fortfarande klassikerna som packas ner i flest shoppingkassar hos Cervera i Örebro city berättar personalen.  

Saker som aldrig går ur tiden är inredningsdetaljer gjorda i material som krom, kristall och trä. De är lika populära nu som de varit under flera generationer.

En av de stora trenderna 2019 är just hållbarhet och att investera i något tidlöst är ett klokt val.

Inredning hos Clas Ohlson

Att Clas Ohlson på Krämaren är fullproppad med produkter för både det ena och det andra är vi nog många som är medvetna om, men visste du att de även har en hel del snygg inredning?

Bland annat så finns följande att hitta i butiken i Örebro:

  • Textilier som mysiga plädar och mjuka kuddar i vårens snygga pasteller.
  • Praktfulla konstväxter samt passande krukor och vaser i trendig design.
  • Ljusdekorationer i form av lampor, lyktor och glada lysande figurer.
  • Möbler i form av stilrena hyllor, bänkar och fiffiga förvaringslådor i olika material.

Möblera modernt med Åhléns

Rosa toner och naturliga material finns även hos Åhlens på Vågen i Örebro och detta ser vi inte minst i möblerna i butiken. Åhléns satsar mycket på hållbarhet i produktionen. För att du lättare ska kunna göra bra val, har kedjan satsat mycket sitt förarbete.

Ambitionen är att köpa in material och produkter som har tagit hänsyn till både människor och miljö i produktionsledet. Vi faller för de stillsamma stolarna i trä och de smekande sammetskuddarna ur vårens kollektion.

Åhlens
Hemtex
Hemtex
Room55
Room55
Hemtex
Cervera
Åhlens