Örebros bästa cityshopping!

Fokus på huvudsaken

Våren 2019 är lekfull, även när det gäller håret. Allt är tillåtet och ju mer, desto bättre. Här har vi listat tre heta trender för accessoarer för ditt hår.

Butiker i artikeln

Öppettider

Vardagar 10.00-19.00
Lördagar 10.00-17.00
Söndagar 11.00-17.00

1. Hårklämmor

Kanske har du redan sett bilderna i modemagasin och på Instagram? Håraccessorerna är i ropet just nu och pärlor är en riktig storsäljare, berättar personalen på Glitter i Örebro city.

– De säljer slut så fort vi får in dem, berättar personalen.

Och vi förstår varför.  

Den åtråvärda pärlan är ett klassiskt och stilfullt val till bröllop och fest eller varför inte en vardag? Dessa prisvärda spännen gör dig fin i håret direkt.

Den åtråvärda pärlan är ett klassiskt och stilfullt val till bröllop och fest eller varför inte en vardag?  

En annan svårfångad skatt från havets djup är pärlemor, det skimrande inre skiktet i musslor. Varianter av den bekanta färgskiftningen hittar vi på många spännen i vår.

Sköldpaddsmönstrat kallas det spräckliga mönster som skiftar från gult till brunt till svart och som ofta syns på glasögonbågar och olika smycken. Ihop med lite strass skapar du den rätta looken för säsongen.

2. Scarf

Har du missat att boka tid hos din frisör i Örebro? Ingen fara, scarfen finns till din räddning!

Scarfen är en trend som är hetare än hetast och vi hittar också en stor variationen av olika typer av accessoarer som inspirerats av just scarfen. Allt ifrån snoddar med färdiga knutar till sjalar som du kan experimentera med själv för att skapa en dramatisk look. Alla kan se ut som filmstjärnor i en scarf.

3. Diadem

Utbudet av diadem växer också för varje år och är en riktig frisyrfixare. Förutom de klassiska, enkla modellerna, hittar du många mönstrade band för pannan, snoddar och tiaror som för tankarna till Den store Gatsby-filmerna.

Som sagt finns det väldigt mycket att välja på, nu är det bara att våga testa. Kom in och prata med personalen på Glitter eller våra andra butiker med accessoarer för håret, så får du tips och guidning.