Örebros bästa cityshopping!

Din guide till att packa rätt

Du ska iväg en på en efterlängtad semestervecka och lämnar Örebro en stund. Du packar ner halva din garderob i resväskan och när du kommer hem, har du knappt använt något av alla kläder du släpande mellan gate:r och transferbussar. Känner du igen dig?
Packa rätt i väskan

Butiker i artikeln

Öppettider

Vardagar 10.00-19.00
Lördagar 10.00-17.00
Söndagar 11.00-17.00

Vi förstår dig! Vi har alla varit där. Föreställt oss en massa roliga saker som ska hända på resan och en massa snygga outfits vi ska bära, men ändå blir det liksom inte som vi tänkt oss?

I sommar kan du ha med dig din bästa packning någonsin, ifall du använder vår enkla checklista.

1. Maxa kombinationerna

Tänk att i stort sett alla underdelar i din packning ska fungera med alla dina överdelar. Ett tips är att ta med plagg i neutrala färger – svart, vitt och grått plud några i starka färger eller mönster. Lägg ut toppar, byxor, kjolar och koftor på golvet och testa att fler kombinationer funkar ihop. Väldigt praktiskt ifall du skulle råka smutsa ner något. Gina Tricot har mycket fint inne just nu.

 

Det är ju på semestern vi tar mycket kort på oss själva

2. Lämna lite utrymme

Var du än har tänkt resa sommaren 2019, finns det säkert utrymme för lite shopping? Lämna lite utrymme i väskan, eller packa ner en shoppingväska eller ryggsäck från Åhlens du kan ha som handbagage på vägen hem.

Ryggsäck från Åhlens

3. Var förståndig angående skorna

Försök att minimera antalet skor och tänk bekvämlighet. Även här är det klokt att varje par du packar ner har fler möjligheter när det gäller kläderna. Res i det tyngsta paret, som ett par sneakers från Stadium och passa på att fylla de andra med strumpor och småsaker du vill ha med dig på resan.

Stan Smith-sneakers

4. Kom ihåg väskorna!

En mindre väska till middagen på restaurangen, som bara rymmer mobil och lite till.

En lite större med axelband så att du har båda händerna fria när du flanerar på marknaden. En extra tygpåse eller en tunnare shoppingväska som har plats för souvenirer och andra härliga semesterfynd.

En fin strandväska från Åhlens funkar perfekt till stranden.

Strandväska från Åhlens

Hoppas du får en riktigt fin resa! En sista grej bara – tänk på att ta med dig saker du känner dig bekväm och fin i. Det är ju på semestern vi tar mycket kort på oss själva.