Örebros bästa cityshopping!

Vi firar Krämaren 60 år!

Gallerian, myten, legenden fyller år!
Vilken då undrar du? Jo, Krämaren så klart! Örebros bästa cityshopping fyller hela 60 år.


I 60 år har Krämaren skapat oförglömliga minnen som delats med de närmaste och över generationer. Det firar vi med en mängd aktiviteter för stora och små, ända in i oktober.

Detta händer på Krämaren:

 • 25 september – 8 oktober
  💰 Häng med på digital skattjakt
  Ta med hela familjen till gallerian och ta chansen att vinna ett presentkort från City Örebro värt 500 kr. Ladda hem appen ”Treasure” till din telefon och leta efter skatter som är placerade i Krämaren. Mer info hittar du i gallerian.

 

 • 25 september – 2 oktober
  📸 Fotografering i Stylepixels studio
  Föreviga minnet av jubileumsveckan med en bild! I Stylepixels mobila studio finns en professionell fotograf som fotar dina barn eller hela familjen. Kostnad 50 kr.
  Boka fotografering här
  Studions öppettider:
  Måndag: 11-18
  Tisdag – fredag: 10-18
  Lördag: 10-17
  Söndag: 11-17
  Måndag 2/10: 10-18

 

 • 28 september
  🎈 Tillbaka till 60-talet
  Välkommen alla 60+ på ett härligt födelsedagsfirande hos oss på Krämaren. Vi bjuder på underhållning, lyckohjul med finfina priser och bra erbjudande på fika hos Léspresso kl. 11–14!

 

 • 28 september – 10 oktober
  🐶 Snobben & jag
  Med drygt 500 föremål har Eric Löfbom en av de största Snobben-samlingarna i Sverige, kanske till och med i Norden. Nu visar han upp större delen av sin samling i Krämaren under jubileumsfirandet.

 

 • 29 -30 september
  🏎️ Kom och fira Krämaren med oss!
  Vi bjuder på snacks och bubbel, och ballonger till alla barn. Testa vårt lyckohjul med chans att vinna fina priser. Eller varför inte ta körkort i vårt Bobbycar-race och tävla om en helt egen Bobbycar.
  Fredag: 13-16
  Lördag: 11-14